torsdag 6 november 2008

Pappersarbete.......

Under gårdagen fixades vissa teknikaliteter, bl.a har vi nu registrerat en rådgivare, ändrat om vår affärsidé, betalat in försäkringspengar till banken och är i ju med detta ett registrerat företag. Vi har också bokat in ett möte med banken för att öppna ett företagskonto och vi har nu börjat förbereda oss för detta möte genom att bl.a skriva ett mötesprotokoll där vi kommer överens om vem eller vilka som ska ha rätt att öppna kontot.
Affärsplanen har också börjat omarbetas, jag har dessvärre inte hunnit ta del av denna så det vore trevligt om vår kontorist kan skicka den omarbetade versionen till mig. Dessutom hade det varit bra om ni kunde mejla mig era förslag till fakta som kan vara med i vårat blad.
Under morgondagen får vi inte heller missa att skriva om, om det behövs, och skriva under vårat sammarbetskontrakt. Vi måste också rikta in oss på att skriva klart affärsplanen och att kontakta produktinnehavaren om priser. Vi måste även göra marknadsundersökningen både bland inköparna och konsumenterna. Vi får se hur arbete går imorrn och hur långt vi kommer, om inte annat får vi arbeta en del under helgen.

Inga kommentarer: