måndag 22 september 2008

Företagskonvent, varpå en ny stig utforskas

Denna dag har till största del tillbringats på ett konvent för nya, unga företagare. Dagen har varit otroligt givande och även bidragit till många nya perspektiv och nytänkande. Den har även bidragit med mycket inspiration och uppmanat till att ta till sig uttrycket "think outide the box". Och med denna uppmaning till nytänkande började en viss tankeversamhet ta sin början och en ny affärsidé att ta form innanför mitt ljusa hårsvall.
Så det verkar som om att företaget nu viker in på en ny stig i entreprenörsskapets snåriga djungel, en stig som till synes inte är allt för vältrampad.

Men ni som nu drägglande sitter framför era datorer i hopp om att få reda på denna unika, geniala, rent ut sagt revolutionerande affärsidé får hålla er till tåls tills dess att den registrerats och patenterats.

Så Johannes, snälla, kör nu inte en repris och avslöja hela affärsidén de första du gör! Vore, av företagslegetima själ, väldigt tacksam som VD, kollega och vän om du kunnde låta denna idé stanna inom gruppen ett tag framöver.... ;P

Inga kommentarer: